CRM / ERP


Een Enterprise Resource Plannings (ERP) systeem linkt uw verkoops-, logistieke, financiële, administratieve en productieprocessen aan elkaar.

Link helpt bedrijven bij het maken van de juiste ERP keuze, de implementatie van het ERP systeem, gebruikers ondersteuning en opleidingen op maat. Tevens voorzien wij interfaces naar andere softwarepakketten (denk aan CAD software), het aanmaken van masterdata en optimalisaties van uw huidige ERP.

Ook voor Customer Relationship Management (CRM) systemen kunnen wij u begeleiden bij het maken van de juiste keuze en implementatie van het pakket naar keuze.

Nog geen CRM systeem en op zoek naar een kwalitatief, krachtig en geïntegreerd Customer Relationship Management systeem? Dan is Teamleader voor u de geschikte oplossing!Onze diensten


 • Begeleiding

  Begeleiding in het keuzetraject van CRM en ERP pakketten

 • Optimalisatie

  Optimalisatie van uw bestaand CRM / ERP pakket

 • Projectleiding

  Projectleiding tijdens de implementatie van uw CRM / ERP pakket

 • Implementatie

  Implementeren van interfaces met andere pakketten (CAD, …)

 • Rapportering

  Opzetten van rapportagesystemen om meer inzicht te krijgen in cruciale bedrijfsprocessen

Onze oplossing


Teamleader: CRM, projectmanagement en facturatie in één online tool!
 • Tevreden klanten door optimaal relatiebeheer
 • De makkelijkste weg van offerte naar factuur
 • Duidelijke stand van zaken voor elk project

Dankzij het customer relationship management systeem van Teamleader beheert u eenvoudig al uw contacten, agenda, facturatie, verkopen, projecten, … en nog veel meer.Alle klantgegevens binnen handbereik

Vul één keer de gegevens van een bedrijf of een contact in, daarna nooit meer. Geef een btw-nummer in en Trends Top zorgt automatisch voor aanvullende financiële informatie. Teamleader werkt zo efficiënt dat uw mensen er ook graag mee zullen werken!

Volg de klant door het verkooptraject

Hoe efficiënter u het verkoopproces organiseert, hoe meer omzet u maakt. Teamleader helpt u het verkooptraject strakker op te volgen. Haal het maximale potentieel uit een lead. Volg uw medewerkers op en motiveer ze via Teamleader om de gestelde doelen te behalen.

De juiste factuur op het juiste moment

Verlies geen tijd met facturatie. Teamleader brengt alle nodige informatie samen en verstuurt facturen – elektronisch of via de post. Een tijdige en correcte factuur heeft een positieve invloed op de cashflow van uw bedrijf. Volg in Teamleader de status van de betalingen op en grijp zo tijdig in.

Duidelijke stand van zaken voor ieder project

Maak optimaal gebruik van de capaciteit en expertise die u in huis heeft. Plan projecten en wijs taken toe aan de juiste medewerkers. Volg het verloop van een project nauwkeurig op. Heldere rapportering laat u toe kort op de bal te spelen en ieder project op tijd en binnen budget op te leveren.