Engineering Efficiëntie


Wilt u zich als organisatie onderscheiden van uw concurrenten door het reduceren van doorlooptijden en fouten?
Maak dan efficiënter gebruik van uw engineeringcapaciteit door uw engineers in te zetten op hun sterktes. Momenteel verdrinken de meeste engineers nog dagelijks in routinehandelingen. Waarom geen schema’s en tekeningen genereren en de bedrijfskennis borgen?
Link helpt u hierin met gedegen kennis over configuratoren, schemageneratoren en standaardisatie. Tevens kunt u gebruik maken van onze oplossing Typical Manager voor het genereren van:

 • Schema’s in Eplan, Autocad Electrical en SEE Electrical
 • PLC-Code (Siemens, Rockwell, Beckhoff,…)
 • Documentatie
 • Scada
 • Reporting


Onze diensten


 • Kennisborging

  Kennisborging door de kennis van uw mensen te vatten in databases.

 • Centraal beheer

  Centraal beheer van uw engineeringsdata in één database.

 • Opzetten van standaarden

  Opzetten van CAD standaarden in Eplan, Autocad Electrical, …

 • Standaardisatie

  Standaardisatie van eindproducten, schema’s en artikelen.

 • Configuratoren

  Opzetten van configuratoren voor het genereren van offertes, rapporten, schema’s, PLC software, …

 • Optimalisatie

  Elimineren van seriematige en/of repetitieve handelingen.

Onze oplossing


Typical Manager van Yellax© optimaliseert ontwerpprocessen tot een efficiënte ontwerpstraat. Dit alles vanuit één database en applicatie onafhankelijk.
Het resultaat? Snellere oplevering van kwalitatieve ontwerpen en kennis- en kwaliteitsborging. Ook maakt u engineers vrij om zich te richten op (technologische) innovatie. Zo komt u verder als organisatie en onderscheidt u zich van de concurrentie.

Standaardisatie en kwaliteitsverbetering beginnen met de juiste workflow. Met Typical Manager realiseert u een gestructureerde processtroom. Naast een brede basisfunctionaliteit biedt Yellax uiteenlopende add-ons voor Typical Manager. We zetten ze voor u op een rijtje:Onze oplossing


Typical Manager van Yellax© optimaliseert ontwerpprocessen tot een efficiënte ontwerpstraat. Dit alles vanuit één database.
Het resultaat? Snellere oplevering van kwalitatieve ontwerpen en kennis- en kwaliteitsborging. Ook maakt u engineers vrij om zich te richten op (technologische) innovatie. Zo komt u verder als organisatie en onderscheidt u zich van de concurrentie.Standaardisatie en kwaliteitsverbetering beginnen met de juiste workflow. Met Typical Manager realiseert u een gestructureerde processtroom. Naast een brede basisfunctionaliteit biedt Yellax uiteenlopende add-ons voor Typical Manager. We zetten ze voor u op een rijtje:


Elektrisch

Geautomatiseerde productie van elektrische E/I-schema’s volgens een vooraf gedefinieerde structuur naar AutoCAD, AutoCAD-Electrical, SEE-Electrical en Eplan P8.

Logisch

Automatisch genereren van uw PLC-programma’s. Met deze add-on configureert en produceert u vanuit Typical Manager automatisch uw Logical-programma’s voor onder andere Siemens, Schneider Electric, Rockwell en andere PLC/DCS-programma’s.

Documentatie

Gebruikers stellen eenvoudig, geautomatiseerd documenten samen. Denk hierbij aan datasheets, lijsten met informatie uit elektrische schema’s, handleidingen, bedieningsvoorschriften, onderhoudshandboeken enzovoort.

SCADA

Configureren en automatisch produceren van Excel- of XML-bestanden voor de automatische productie van uw SCADA-programmatuur.

Artikelen

Gebruik artikelen en uren uit externe ERP/CRM-pakketten binnen Typical Manager en exporteer projectspecifieke artikelen en uren naar deze pakketten. Dit is ook mogelijk via de zelf samen te stellen rapportages binnen Typical Manager.

Rapporten

Eenvoudig definiëren, beheren en automatisch produceren van rapportages door gebruikers. Dit alles vanuit één databron. Hierin is alle data beschikbaar voor het samenstellen van rapportages, zoals calculatielijsten, vermogenslijsten, FAT/SAT-lijsten, taglijsten, verbruikerslijsten, machine- en specificatiebladen enzovoort.

Management

Via een intuïtief dashboard heeft u in één oogopslag inzicht in projectfeiten. Hierbij kunt u denken aan control-modules, I/O en variabelen.

Dashboard

De dashboard biedt functionaliteit om data tegen elkaar weg te zetten. Het resultaat zijn interessante statistieken en grafieken, die de gewenste managementinformatie verschaffen. Zo kunt u onder andere inzicht krijgen in de projectvoortgang.